NAŠ TIM
primorac-favicon

NAŠ ODVJETNIČKI TIM

Odvjetnički ured Primorac

Stručnost i specijalizacija pojedinih članova tima pomaže nam u pristupu slučajevima iz različitih pravnih područja te rezultira pravovremenim odlukama tijekom postupaka. Konstantnom komunikacijom informiramo, savjetujemo i usmjeravamo naše klijente kako bismo zajedno postigli najbolji rezultat.

odvjetnik ivan primorac

IVAN PRIMORAC

Odvjetnik s više od 10 godina iskustva u složenim sudskim postupcima. Glavno područje njegovog rada obuhvaća zastupanje domaćih i stranih klijenata u sporovima proizašlim iz svih područja poslovanja s naglaskom na građansko, trgovačko i radno pravo.

odvjetnica-nikolina-hrelja

NIKOLINA HRELJA

Članica je našeg tima koja na dnevnoj razini savjetuje klijente u vezi s nekretninama, kako na transakcijama tako i pri sudovima. U svom radu fokusirana na građansko, zemljišnoknjižno i ugovorno pravo. Dobitnica je dekanove nagrade.

Carlotta-Segon-odvjetnicka-vjezbenica-rijeka-primorac

CARLOTTA ŠEGON

Članica je našeg tima koja redovno sudjeluje u savjetovanju stranaka na području stvarnopravnih i obveznopravnih odnosa. U svom radu fokusirana na građansko, ovršno i trgovačko pravo.

mihaela užar sudski tumač

MIHAELA UŽAR

Magistrirala je 2014. godine na Filozofskom fakultetu u Ljubljani te stekla titulu profesorice njemačkog jezika i književnosti.

odvjetnicki ured rijeka sudski tumač

TAMARA ZEBA

Magistrirala je političke znanosti na Sveučilištu u Trstu 2009. godine, a od 2011. godine je sudski tumač za engleski i talijanski jezik.