O NAMA
primorac-favicon

UPOZNAJTE NAS

Odvjetnički ured Primorac

Naš odvjetnički tim čine visokoobrazovane i stručne osobe koje svojim višegodišnjim iskustvom i stečenim znanjem pružaju sveobuhvatne odvjetničke i pravne usluge te savjetovanja na: hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku. Kontinuiranim ulaganjem u pravna usavršavanja omogućavamo našim klijentima sigurnost i kvalitetu usluga. Usmjereni smo na dinamičnost i fleksibilnost u radu te svakom klijentu pristupamo individualno, poštujući najviše etičke i profesionalne standarde pravne struke.

Stručnost i specijalizacija pojedinih članova tima pomaže nam u pristupu slučajevima iz različitih pravnih područja te rezultira pravovremenim odlukama tijekom postupaka. Konstantnom komunikacijom informiramo, savjetujemo i usmjeravamo naše klijente kako bismo zajedno postigli najbolji rezultat. Naš cilj je riješiti sva pravna pitanja, probleme i sporove pozitivnim pristupom te na zadovoljstvo svakog klijenta.

Cilj

Ponuditi pravnim i privatnim osobama kompletnu uslugu iz svih pravnih područja na jednom mjestu te pozitivnim pristupomriješiti sva pravna pitanja, probleme i sporove na zadovoljstvo svakog klijenta.

Misija

Naša osnovna misija je kontinuirana briga za kljente na njihovom poslovnom i privatnom planu te pružanje učinkovitih i ostvarivih rješenja, uvijek motiviranih zajednički dogovorenim ciljem i krajnjim rezultatom.

Vizija

Naša izjava o viziji zapravo je interno usmjerena, a njome definiramo ono što mi kao odvjetnički ured jesmo i želimo biti:

  • pouzdani partner i savjetnik našim klijentima,
  • prepoznatljivi po kvaliteti usluga na razini Republike Hrvatske,
  • inspirativno i ugodno mjesto za rad i napredovanje u struci,
  • spremni iskoristiti svaku priliku i pretvoriti je u uspjeh.